Pannenkoekentocht

ical Google outlook Aankondiging Vaartocht
Van Langbroek naar het clubgebouw Map

Alternatieve pannenkoekentocht

De 2e keer de alternatieve pannenkoekentocht. We beginnen met varen in Langbroek naar het clubgebouw (1x bevaarbare stuw en 1x overdragen), bakken en eten daar pannenkoeken, en varen voor wie wil nog een stukje verder en weer terug, of een rondje. Op deze manier is het varen niet zwaar (categorie 1,2). Bovendien kunnen ook niet-vaarders meedoen met pannenkoeken bakken en opeten.

Geef je op bij Sjoerd. Geef daarbij aan of je een kar kunt trekken of dat je beschikking hebt over een auto waarmee vaarders vervoerd kunnen worden. We laten de auto’s in Langbroek staan om ze ’s middags na afloop weer op te halen.

Geef ook aan als je alleen het pannenkoekengedeelte
wilt meedoen.

Datum:Zaterdag 9 februari
Verzamelen: 9:00
Vertrek: 9:30
Thuiskomst:
Tochtlengte:1 2 km korte variant, 18 km lange variant
Moeilijkheidsgraad:1,2
Meenemen:Warme kleding, drinken en kleine versnapering
voor onderweg, wielen voor het overdragen in Cothen
Kosten:€ 5,= voor reizen en pannenkoeken
Vaarleiding:Sjoerd en Eus
Aanmelden:Sjoerd.andringa@gmail.com
Start- en eindpunt:Langbroek tot aan clubgebouw
Parkeren:lubgebouw, auto’s met kar en/of passagiers bij
de instapplaats

Nadere informatie: We starten in Langbroek, varen naar de club alwaar pannenkoeken bakken en eten, daarna voor de liefhebbers nog een rondje Wie wil kan bij het pannenkoekenbakken aanschuiven (12.00 uur) en daarna varen.

Meld je aan voor deze tocht: