Instapmiddag 2

ical Google outlook Aankondiging Nieuws Vaartocht
Clubhuis Werkhoven Map

Instapmiddag zaterdag 18 mei

Dit is een prima gelegenheid om vrijblijvend kennis te maken met de kanosport en onze club. Kanovaren is makkelijk aan te leren, sportief en heerlijk ontspannend. Je kunt op de instapmiddag gratis proefvaren met één van onze kajaks en de sfeer proeven op onze club. Op deze middag zijn er leden aanwezig aan wie je van alles kunt vragen en die met je mee gaan varen op de Kromme Rijn. Na het varen kun je onder het genot van een drankje kennismaken met andere leden. Als je je verder wilt bekwamen in het kanovaren kun je deelnemen aan onze introductiecursus op vier zaterdagen in juni. Meer informatie daarover vind je elders op deze website. Ons gezellige clubhuis beschikt over een houtkachel en een terras aan de Kromme Rijn.

Je bent welkom op 18 mei van 15.00 uur tot 16.30 uur. Het adres is: Leemkolkweg 18 in Werkhoven