KVD

Kanovereniging Dorestad

De bedrijven die ons steunen

Sponsors

Sponsors

Sponsors​

Onze kanovereniging mag zich gelukkig prijzen met de ondersteuning door een aantal bedrijven uit de regio.

Wij zijn hen daar uiterst dankbaar voor.

De Graanschuur

De Graanschuur

De Graanschuur

Lunch, feest, en vergaderlocatie

De Graanschuur

Pasted

Welkom bij de Graanschuur!

Bij de Graanschuur in Wijk bij Duurstede komen gezelligheid, lekker eten en een ongedwongen sfeer samen.

Kom genieten van ambachtelijke verse producten op ons prachtige terras onder de molen of lekker binnen in de Graanschuur.

De kaartendrukkerij

DE KAARTENDRUKKERIJ

Kaarten drukken bij dé specialist.

DeKaartenDrukkerij.nl drukt uw zelfontworpen geboortekaartjes, trouwkaarten, ansichtkaarten visitekaartjes en overige kaarten.

DE KAARTENDRUKKERIJ

Colorspace / de kaartendrukkerij - Wijk bij Duurstede

De Kaartendrukkerij

Wij zijn dé specialist op het gebied van kaarten drukken. Wij bieden u het meest uitgebreide assortiment in online kaarten drukken, in de meest uiteenlopende formaten en uitvoeringen. Uniek is het assortiment luxe kaarten met onder andere Oud Hollands geschepte kaarten en kaarten op het zeer luxe Conqueror papier. Verder bieden wij u de unieke mogelijkheid om zowel de kaarten als de bijbehorende enveloppen direct te adresseren of te personaliseren. Uniek is ook onze optie om vooraf een gratis proefdruk te ontvangen.

U kunt bij ons kiezen voor extra afwerking zoals rondhoeken, boorgaatjes aanbrengen of een perforatie aanbrengen. Tevens hebben wij een zeer uitgebreid assortiment bijpassende enveloppen voor uw kaarten. Wilt u uw kaarten laten stansen? Ook dat is mogelijk bij de Kaartendrukkerij.nl. U ziet het wij bieden u de meest uitgebreide service op het gebied van online kaarten drukken..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nellen Constructies

NELLEN CONSTRUCTIES

Nellen constructies

Maatwerk oplossingen voor de bouw, industrie en particulieren

NELLEN CONSTRUCTIES

Pasted

NELLEN CONSTRUCTIES

Constructiebedrijf “Nellen Constructies” is in 1978 opgericht door de heer A. Nellen. Wij zijn gespecialiseerd in maatwerkoplossingen. We werken voor de bouw, industrie en particulieren. Materialen waarmee we werken zijn staal, aluminium, roestvrijstaal  Zo maken wij een veelvoud van producten die allen op maat gemaakt worden en exclusief zijn. Daardoor zult u uw trap of hekwerk niet bij een ander zien staan! Nellen Constructies helpt u vanaf het begin tot aan het plaatsen en onze medewerkers gaan vakkundig en klantgericht te werk. Neem met ons op en samen met u bekijken we de mogelijkheden en maken alles geheel naar uw wens.

Van Gent Autobedrijf

Van Gent Autobedrijf

Van Gent Autobedrijf

Wij helpen u graag de juiste keuze maken.

Van Gent Autobedrijf

Pasted

Van Gent Autobedrijf

Een auto kopen is geen alledaagse bezigheid. Misschien is het wel één van de grootste uitgaven die u doet. Onze financiële adviseurs begrijpen dat en helpen u daarom graag met passend en glashelder advies.
Of het nu om financieren, leasen of verzekeren gaat, wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze. Met onze producten voor particulieren en zakelijke klanten zorgen we ervoor dat uw auto en financiële oplossing optimaal op elkaar zijn afgestemd en aansluiten op uw persoonlijke situatie. Zo haalt u altijd het maximale uit uw Toyota. 

PWK Inbraakbeveiliging

PWK Inbraakbeveiliging

PWK Inbraakbeveiliging

Wij zijn uw partner in het beveiligen van uw woning.

PWK Inbraakbeveiliging

Pasted

PWK Inbraakbeveiliging

Veel bedrijven “doen” het Politie keurmerk naast andere dingen zoals een winkel of aannemer en dan gaat de specifieke/actuele kennis soms naar de achtergrond want er zijn dan zo veel  aandachtspunten.

Omdat ik uitsluitend inbraakbeveiliging doe volgens het Politie keurmerk, blijf ik bij de les mede door mijn specialisatie en regelmatige opfristrainingen.

Het geeft mij veel voldoening om steeds opnieuw een woning veilig te maken en mensen Veiligheid te geven.

Kaashuis Dorestad

Kaashuis Dorestad

Kaashuis Dorestad

Over smaak valt niet te twisten.

Kaashuis Dorestad

Pasted

Kaashuis Dorestad

Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van verschillende soorten kaas. Ook noten zijn bij ons niet weg te denken. Voor de zoetekauwen onder ons hebben we een keur aan speciale chocolade artikelen. Sap en jam van Hollandse bodem. Wij adviseren voor iedere gelegenheid de mooiste kaasplateaus. Maar ook verse kaasfondue maken naar smaak of advies.

Contact:

Via het contactformulier kun je een vraag stellen. Je kunt ook woensdagavond (van 19.30 uur tot 22.00 uur) of zaterdagmiddag (van 14.00 uur tot 18.00 uur) ons clubhuis bezoeken om daar kennis te maken met onze vereniging.

Bezoekadres:

Leemkolkweg 18, 3985 SL Werkhoven 

Postadres:

Bovenkamp 28, 3985 PG Werkhoven