Activiteitenkalender

Hieronder een overzicht van al onze activiteiten

< Juli 2018 >
MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdagZaterdagZondag
            1WeserWeserVan de centraal in Duitsland gelegen 452 km lange Weser, kanorivier bij uitstek die meermaals door onze leden is bezocht, varen we landschappelijk gezien door twee verschillende delen. De eerste vier dagen ruim 120 km op de Oberweser door het ‘Weserbergland’ tot het stadje Minden.
2WeserWeserVan de centraal in Duitsland gelegen 452 km lange Weser, kanorivier bij uitstek die meermaals door onze leden is bezocht, varen we landschappelijk gezien door twee verschillende delen. De eerste vier dagen ruim 120 km op de Oberweser door het ‘Weserbergland’ tot het stadje Minden. 3WeserWeserVan de centraal in Duitsland gelegen 452 km lange Weser, kanorivier bij uitstek die meermaals door onze leden is bezocht, varen we landschappelijk gezien door twee verschillende delen. De eerste vier dagen ruim 120 km op de Oberweser door het ‘Weserbergland’ tot het stadje Minden. 4WeserWeserVan de centraal in Duitsland gelegen 452 km lange Weser, kanorivier bij uitstek die meermaals door onze leden is bezocht, varen we landschappelijk gezien door twee verschillende delen. De eerste vier dagen ruim 120 km op de Oberweser door het ‘Weserbergland’ tot het stadje Minden. InstapavondInstapavondTijd: 8:00 pm – 9:30 pm
Op woensdagavond 4 juli is er weer een instapavond. Deze avond is bedoeld voor mensen die willen weten of kanovaren bij onze club iets voor hen is. Je kunt gratis proefvaren met een van onze clubboten en de sfeer proeven op onze club. Op deze avond zijn er ook leden aanwezig aan wie je …..
5WeserWeserVan de centraal in Duitsland gelegen 452 km lange Weser, kanorivier bij uitstek die meermaals door onze leden is bezocht, varen we landschappelijk gezien door twee verschillende delen. De eerste vier dagen ruim 120 km op de Oberweser door het ‘Weserbergland’ tot het stadje Minden. 6WeserWeserVan de centraal in Duitsland gelegen 452 km lange Weser, kanorivier bij uitstek die meermaals door onze leden is bezocht, varen we landschappelijk gezien door twee verschillende delen. De eerste vier dagen ruim 120 km op de Oberweser door het ‘Weserbergland’ tot het stadje Minden. 7WeserWeserVan de centraal in Duitsland gelegen 452 km lange Weser, kanorivier bij uitstek die meermaals door onze leden is bezocht, varen we landschappelijk gezien door twee verschillende delen. De eerste vier dagen ruim 120 km op de Oberweser door het ‘Weserbergland’ tot het stadje Minden. 8WeserWeserVan de centraal in Duitsland gelegen 452 km lange Weser, kanorivier bij uitstek die meermaals door onze leden is bezocht, varen we landschappelijk gezien door twee verschillende delen. De eerste vier dagen ruim 120 km op de Oberweser door het ‘Weserbergland’ tot het stadje Minden.
9 10 11 12 13 14KersentochtKersentochtWe varen zaterdag 14 juli vanaf Wijk bij Duurstede langs prachtige (kersen)boomgaarden en kastelen in de Kromme Rijnstreek. De tocht voert over een der mooist bewaard gebleven delen van de rivier: het traject van Wijk bij Duurstede tot Utrecht. Hier stroomt de rivier door een sterk wisselend landschap van weilanden, boomgaarden, griendbossen en door de oude bosgebieden van Amelisweerd. Langs de route ligt hier en daar een molen of een oud kasteel, zoals Rhijnestein bij Cothen, Beverweert bij Werkhoven en Rhijnauwen bij Bunnik. 15
 Vaartocht