3 november is het volle maan! Een prachtig moment om samen een kort rondje te varen over de oude Kromme Rijn. Gewoon vanaf het clubhuis. Let op; dat doen we In het schemer/donker en bij het maanlicht. Je kunt het je nu vast nog niet voorstellen maar begin november is de zon al onder rond 18:00 uur.
Iedereen kan mee, de tocht is voor alle leeftijden en slechts kort. Introducees zijn ook welkom. Als we terug zijn op het clubhuis brandt de houtkachel en eten we samen van een heerlijk stamppotbuffet. We zorgen voor verschillende stampotten, en los daarbij een lekker stuk worst en wat spek. Zie je varen in het donker niet zitten? Dan mag je ook alleen mee eten. Geef dat dan even aan bij je aanmelding. Tot 3 november!

Datum:

Zaterdag 3 november 2018

Verzamelen:

17:45 uur Clubhuis

Vertrek:

Thuiskomst:

19:00 uur, daarna stamppot buffet tot circa 21:00 uur

Tochtlengte:

1 uur (3 km in het schemer / donker!)

Moeilijkheidsgraad:

1,2,3

Meenemen:

Zaklamp, hoofdlamp oid

Reiskosten:

geen

Overige kosten:

Deelnemen aan de maaltijd kan voor 5 euro p.p, kinderen tot 12 jaar voor 2,50 p.p

Vaarleiding:

Erik en Guido